torsdag, november 03, 2005

Skönt med en trött kelpie!

Ja, då var vi tillbaka från uppletandeträningen då. Vi vallade tre korridorer i formen av ett T, Ella och Cisco skickades i alla tre riktningar medan Fabbe fick nöja sig med att skickas  framåt och bakåt. Han tyckte det var svårt att vända om på stället och skickas bakåt så Jessica fick gå ut och kasta upp föremålet få att han skulle fatta att det fanns något åt det hållet oxå. Men annars skötta han sig ganska bra den lilla godingen. Cisco tyckte oxå att det var svårt att byta riktning till att börja med men hon fattade snart nog vad det gick ut på och då är hon verkligen snabb som en raket och otroligt målinriktad. Ella hade inga problem med att gå ut i alla tre riktningar, hon gör riktigt snygga och raka slag, snabb tillbaka oxå.
Som avslutning på dagens äventyr släppte vi hundarna lösa i ett stort sandtag, så det raceades rejält...nu är det inte mycket aktion kavar i min lilla hund, han somnade som ett stock så fort vi kom hem. Och jag tror inte att han vaknar i första taget, och det passar ju bra för jag ska åka iväg för att jobba nu.

1 Comments:

Blogger Jessica said...

Hej och tack för idag. Hundbrudarna somnade rätt gott de också, vilket även matte gjorde...Men nu lagas det mat för fullt så att vi får något gott i magen på lördag kväll :)

03 november, 2005 22:22  

Skicka en kommentar

<< Home