måndag, november 07, 2005

Träningsläger

Ja, då var vårt lilla träningsläger slut. Vi har hunnit med en hel del träning och en massa trevligt vindrickande med tillhörande hundsnack.
 
 Lotta & Ligan kom i fredagskväll så vi startade upp helgen men mat, vin & öl, jättekul att träffa Lotta igen. På lördagen åkte vi ut till klubben för att valla rutan innan vi skulle träffa Jessica, Anders & Åsa med för att äta lunch innan sökträningen satte igång. Träningen blev så bra som man kan förvänta sig när man haft ett långt uppehåll, Förarna var lite ringrostiga och ofokuserade medan hundarna hade en klar uppfattning om vad som skulle göras, och som vanligt tyckte dom att de hade en egen metod som funkade hur bra som helst. Lotta och Fidde som var nybörjare visade sig ha talang för det här med sök, Fidde sprang glatt ut för att hämta rullen och när vi väl insåg att det var draglek som var bästa belöningen för honom, sprang han lika glatt ut för att visa figgen också.
 
På Kvällen var vi hembjudna på middag till Jessica & Anders, jätte god mat och mera gott vin. Det är alltid trevligt att träffas när det bara är hundfolk, man kan prata exakt hur mycket hund som helst utan att nån tröttnar :)
 
På Söndagen vaknade vi upp till ösregn...inge kul alls när man sett fram emot en lång träningsdag i skogen med solsken. Men vi var tappra och stack ut som vi hade bestämt. Träningen blev riktigt bra, jag tror att både förare och hundar var mer fokuserade idag. Lill Fidde visade att han tagit till sig markeringsövningarna, så nu är det bara för Lotta att tvinga ut lite Hudiksbor i skogen och träna på!
 
Pruppen som inte går på helfart har under helgen iaf visat att han är kung på att fostra smågangstrar, valla sökrutor och att stå i centrum både till fest och vardag.
 
Så sammanfattningsvis kan jag bara säga att vi har haft en toppen helg, som jag gärna gör om!