onsdag, april 30, 2008

Oj vad tiden går...

Vi var ju iväg på utställning i Ö-vik förra helgen. Resultatet av det blev ett 1:pris utan CK och därmed inget Cert som vi hoppats på. Men man kan ju inte få allt, jag tycker att vi skötte oss väldigt bra och han visade upp sig tyst och fint i ringen. Nu får vi väl se om vi ska anmäla till några fler utställningar eller inte, synd att det är så djäkla tråkigt på utställning, en massa väntan för några få minuters bedömning. tacka vet jag bruksprov där blir man ju sysslesatt med massa aktiviter hela dagen (är ganska säker på att Fabbe håller med)

När vi kom hem från Ö-vik mötte vi upp J&A och tjejerna i skogen. Fabbe fick årets första spår, spåret var i ett sandtag vilket var lite i tuffaste laget för Fabbe efter en dag i Ö-viks islada med 200 hundar att samsas med. Men vi tog revanch i måndags då jag la ett 800 meters skogsspår som han gick jättefint. Lite sök och lydnad har vi hunnit med i veckan oxå.

Nu ska jag hem till Åsa & kex med familj för lite grillparty ikväll och sökträning i morgon förmiddag. Ska bli jättetrevligt!