torsdag, juni 18, 2009

Härliga tider... festliga tider

Ja, det blev ingen tävling för oss i Skellefteå. När vi var på återbesök hos veterinären konstaterade hon att vaxpropparna satt kvar, så vi fick söva honom och spola öronen. Det hade geggat fast hårstrån under vaxproppen som inte ville lossna så tillslut fick dom dra ut dem med pinsett, det visade sig även att det var inflamerat trots att hon först inte trott det. Så nu har lilla gullet få gå på Remadyl och örondroppar i veckan, hoppas nu på att han ska vara bra efter den här behandlingen så att vi kan träna ordentligt igen. Tror aldrig att Fabian har sovit så mycket som han har gjort den här veckan, men det kanske blir så att om han har haft ont en längre tid är det så skönt när det väl släpper att han tar igen missad vila sen tidigare. Nu satsar vi på att åka till Piteå och tävla samma helg som tåme börjar istället så hoppas vi på att vi hinner hitta formen så att vi kan få till ett uppflytt där istället.

Men först ska det firas midsommar!! I kväll kommer Sara & Turbo ner från Luleå, ska bli himla kul att träffa dem igen. Imorgon så ska vi inleda midsommarafton med att träffa Anders, Lena & Burre och Ann-sofie för att köra ett sökpass innan vi startar firandet hemma hos mig resten av dagen. På eftermiddagen kommer Ramona & Camilla med hundar ut och sluter upp till firandet. Det kan bli ganska spännande att se hur vi ska rymmas på mina 56 kvadrat särkillt som vi är 5 pers som ska sova där med respektive hundar. Men finns det hjärterum så finns det...

Glad Midsommar på er!!



Så här fint serverades snapsen av Alva the star när vi var på gotland!

(bilden har jag stulit av Maggan & Marianne på http://www.missmagooskennel.se/ )

6 Comments:

Blogger Maggan said...

Klart du får använda STJÄTNAN på din blogg, hoppas du får en bra midsommar och ta det lugnt med päronkonjaken!!!.
Hoppas vi ses snart.
Kram maggan med flock

18 juni, 2009 13:17  
Anonymous Anette said...

Ha en trevlig midsommar, glöm inte att även hundarna ska ha lite extra gott på midsommaraftonen.
Kramar från oss

18 juni, 2009 21:00  
Anonymous Anonym said...

Verkar som om ni komer att få det lika trångt som vi ;) Men som sagt var finns det.....
Vilken go liten "servitris" ! DET vore kanske bättre att träna än det där framåtsändandet - det har man ju ingen NYTTA av.....GLAD MIDSOMMAR!
Skumpa-Susanne

18 juni, 2009 22:36  
Anonymous Anonym said...

Glad Midsommar, och hoppas att Fabian blir bra i örat så att ni kan tävla. Lycka till Önskar Funny
Jan och Ingrid håller också tummarna för Er.

18 juni, 2009 22:40  
Anonymous Catrin och Rolle said...

Hej, vad kul att höra ifrån dig:-) Hoppas att Fabian är bättre i örat. Ser jättemycket fram emot att åka till Tåme!! Blir det Twisterturnering tro?

22 juni, 2009 17:32  
Blogger Monica said...

Ska kolla om jag får låna med Ramonas twister ;)

23 juni, 2009 10:02  

Skicka en kommentar

<< Home