tisdag, juli 27, 2010

En vecka går så fort!

Nu har vi sakta men säkert kommit in i vardagsrutinen. Heja har visat sig vara en alldeles underbar liten valp. Hon har accepterat att man sover (eller iaf är tyst) när man ligger i buren både ute i bilen och innomhus under natten. Att toan ligger utomhus är oxå solklart, det som hon inte är så bra på är att äta... men vi har kommit fram till att om hon får en liten frukost och en litet kvällsmål så äter hon mer under de två dagsmålen. Men med tanke på att hon ska äta mer än vad Fabbe gör på en dag så kan jag iofs förstå att det är lite svårt att få i så mycket mat i en så liten kropp.

Under veckan har hon provat på lite allt möjligt, att bada i havet... lite förvånad blev hon över hur blött det var;) Vi har varit ute och kollat in lite olika skogsprommenader, jag är ganska säker på att Hejas favorit är tavelsjöleden. På den leden går man mestadels på spångar... hon är dock inte så bra på det ännu, hon springer för fullt tills hon tippar av sedan tar hon ny sats igen, när hon trillat av för typ fjärde gången blir hon förbannad och kastar sig morrande upp på spången igen, sötnosen!

Fabian fortsätter att vara snäll farbror och gör sitt bästa för att visa henne allt kul som finns i den storavärlden. Han leker försiktigt med henne, men är nog ganska tacksam för att han (än så länge) kan springa i från henne när hon blir allt för intensiv.

Nu har vi mina föräldrar samt lillebror och sambo på besök så det är fullt hus. Pappa och lillebror håller på att bygga en hundbox i min tvättstuga med en hundlucka in i från hundgården... så är det bara att hoppas på att hundarna vill vara där sedan.


1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Så kul att Heja äntligen är på plats ju! Härliga bilder på båda vovvarna och KANTARELLERNA!!! Vi har också plockat ett par dagar nu :)

Lotta & Chokladgrisarna

27 juli, 2010 23:39  

Skicka en kommentar

<< Home