fredag, juni 29, 2007

Regn & rusk

Jaha, så var det slut på det fina vädret då. Lite tråkigt men ganska skönt med tanke på att jag inte har semester än på länge. Känns ju lite bättre att sitta på kontoret när inte solen strålar utanför.

I veckan har vi fokuserat på lydnadsmomenten. Vi kämpar på för att få till ett bra kryp, fick en del bra tips igår av Anders och Åsa när vi var och tränade i Åsas trädgård. Likaså med läggandet under gång, så nu får vi hoppas på att det blir lite snabbare (kan ju inte gärna bli långsamare än vad det är nu).

Vi ska starta i lägreklass sök igen den 14 juli i Åsele, hade anmält mig i fall att vi inte skulle fått till ett uppflytt i midsommar, men nu känner jag att det är bra att få lite tävlingsrutin både för mig och Fabbe så vi ska starta trots att vi är uppflyttade. Målen med denna start är dels att göra krypmomentet (vilket vi avstod i Umeå) och få ett bra betyg, dels att höja betygen på linförigheten och läggande under gång. Så nu är det bara att träna på för att lyckas med dessa mål.

I helgen ska vi ha arbetshelg på klubben, fixa altan, koppla in vatten, sätta in ett nytt kök och måla fasaderna. Pust, kanske inte blir så mycket tid över för träning? Sök blir det i af på söndag eftermiddag, ska bli kul att köra igen nu efter tävlingen för att se hur Fabian påverkats av att gå utan belöning två dagar i rad...